Tarieven per augustus 2018

Bij Het Danskantoor betaald u per maand of in een keer voor het hele seizoen. U betaalt 11 maanden lesgeld per jaar, in verband met de zomervakantie waarin de reguliere lessen niet doorgaan. Mocht u niet wekelijks aanwezig kunnen zijn, bijvoorbeeld door werk, is er een mogelijkheid om een strippenkaart te kopen.

U kunt bij Het Danskantoor op drie manieren betalen, pinnen, zelf overmaken of via automatische incasso. 

Betaald u per maand, graag VOOR de eerste van de maand overmaken/betalen.

Betaald u voor het hele seizoen in 1 keer, graag VOOR dat het seizoen begint overmaken/betalen.

 

IBAN                             NL53 INGB 0006 0849 43

Op naam van              Het Danskantoor

 

VERMELD ALTIJD DUIDELIJK DE NAAM VAN DE LEERLINg, DE LES dag/TIJD en welke maand, ANDERS KUNNEN WIJ DE BETALING NIET VERWERKEN.

 

Bij Het Danskantoor wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy. 

Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw  deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet. 

In onze privacyverklaring (zie knop 'privacyverklaring') is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info@hetdanskantoor.nl

Het Danskantoor werkt samen met het jeugd cultuur fonds! 

Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het Fonds zorgt ervoor dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit een gezin met een inkomen lager dan het minimum inkomen ook kunnen dansen.

Aan de balie helpen wij u graag verder hoe u dit fonds kan aanvragen.